29 February 2024

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 8624 5712

Dear Party

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Version 2 Hearing Timetable

The following changes are reflected in the attached Version 2 Hearing Timetable (highlighted yellow):

- The Department of Transport and Planning (Transport) will present its submission on the morning of Tuesday, 12 March 2024, noting that it may also lodge a supplementary written submission following roundtables.
- The VPA's expert Anthony Hemmingway will attend the built form heritage roundtable on Thursday, 14 March 2024.
- Eildon Capital Group's expert Stephen Watters will attend the ICP roundtable scheduled for Wednesday, 3 April to Friday, 5 April 2024; Nathan Hollow will attend the drainage roundtable scheduled for Monday, 25 March to Thursday, 28 March 2024.
- A retail economics roundtable will be held on the morning of Friday, 12 April 2024, to be attended by Yilong Shi, Tony Dimasi and Rhys Quick for the VPA, Parklea and Development Victoria respectively.
- Galileo Group will present its closing submission on Friday, 19 April 2024.
- Minor consequential changes to the allocated times for other parties as highlighted.

Video Hearing procedures

Ashurst has provided a Zoom Webinar link for those parties wishing to participate in or observe the Hearing by video. The below link is the same each day and is included in attached Version 2 Hearing Timetable:

Join Zoom Webinar:

Dial in (audio only):

https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Meeting ID: 893 3788 8768 Passcode: hmxd7QPm

+61 3 7018 2005 or 1800 317 562 (Toll-free)

Meeting ID: 893 3788 8768 Passcode: 03627471

Mantin - ID: 003 3700 0760

The Committee advises the following video procedures will be observed:

- All users will initially join as an 'attendee' without the ability to use the camera or microphone
- Relevant advocates and experts will be promoted to a 'participant' as required at the beginning of
 each day or following breaks. If you wish to speak or need to be promoted to a participant, please
 use the 'raise hand' button

Planning Panels Victoria An audio recording of the Hearing will be created each day and made available by Ashurst to
parties on request. Requests should be emailed to planning.panels@delwp.vic.gov.au and
benjamin.kilbride@ashurst.com. The Committee directs that audio recordings are to be used
only for the purpose of this Committee process and must not be circulated beyond parties
involved in this Committee process.

File management

To assist in managing the large number of documents expected through this process, the Committee asks that parties continue using the file naming convention set out in Direction 3b. by prefixing files with party name and keeping file names as short as possible.

If you have any questions, please contact

Planning Panels Victoria on

planning.panels@delwp.vic.gov.au.

Yours sincerely

Sarah Carlisle

Committee Chair

Timetable

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Timetable Version 2

Week 1

Day 1: Wednesday 6 March 2024 – Opening statements from VPA and Melbourne Water

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		30 mins
10.30am	Victorian Planning Authority (VPA), represented by Chris Townshend KC and Carly Robertson of Counsel, instructed by Ashurst – Overview and opening statement		2 hours, 45 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	VPA cont.		
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	VPA cont.		
2.30pm	Melbourne Water, represented by Greg Tobin and Aaron Shrimpton of Harwood Andrews – Opening statement	61	1 hour, 45 mins
3.15pm	Break		15 mins
3.30pm	Melbourne Water cont.		
4.30pm	Day close		

Planning Panels Victoria

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Day 2: Thursday 7 March 2024 – Opening statements from parties calling evidence, submissions from City of Casey

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Cardinia Shire Council, represented by Terry Montebello of Maddocks Lawyers – Opening statement	64-67	20 mins
10.35am	Development Victoria , represented by Nick Sutton of Norton Rose Fulbright – Opening statement	59	20 mins
10.55am	Parklea Developments Pty Ltd, represented by Jennifer Trewhella of Counsel, instructed by Polis Legal – Opening statement	32	20 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Officer Land Co Pty Ltd, represented by Andrea Towson of Gadens – Opening statement	50	20 mins
11.50am	YourLand Developments, represented by Emily Porter SC and Tom Ellicott of Counsel, instructed by Hall and Wilcox – Opening statement	58	20 mins
12.10pm	Eildon Capital Group, represented by Sean McArdle of Counsel, instructed by Jackson Lane Legal – Opening statement	31 and 31a.	20 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Galileo Group, represented by Matthew Townsend of Counsel, instructed by Ethos Urban - Opening statement	54	20 mins
1.50pm	Mack Family, represented by Tyrone Rath of Planning and Property Partners – Opening statement	46	20 mins
2.10pm	Abiwood OSR Pty Ltd, GLG Invest Pty Ltd, and ISPT Pty Ltd, represented by Jordan Wright of Counsel and John Cicero and Edward Mahony of Best Hooper – Opening statement	19, 42, 26	1 hour
3.10pm	Break		15 mins
3.25pm	City of Casey, represented by Margo Savage	57	30 mins
3.55pm	Day close		

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Day 3: Friday 8 March 2024 – Submissions from parties not calling evidence

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Lumanovski Family, represented by Robert Williams of Human Habitats	43	45 mins
11.00am	Officer (Handford Lane) Pty Ltd, represented by Megan Schroor of S&K Planning Lawyers	33	20 mins
11.20am	Break		15 mins
11.35am	Harmon Group, represented by Nick Hooper of Taylors	27	1 hour
12.35pm	Lunch break		1 hour
1.35pm	Handford projects , represented by Louise Lowe of KLM Spatial	62	30 mins
2.05pm	Simon Beard	38	1 hour
3.05pm	Break		15 mins
3.20pm	Darcsfield Co-operative Limited, represented by Peter Harris and Norm Morrish	17	1 hour, 30 mins
4.50pm	Day close		

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Week 2

Day 4: Tuesday 12 March 2024 - Submissions cont, Aboriginal cultural heritage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		5 mins
10.05am	Department of Transport and Planning (Transport), represented by Daniel Zaslona	<mark>70</mark>	15 mins
10.20am	Tuck Family, represented by Paul Chiappi of Counsel, instructed by Wollerman Shacklock Lawyers	49	1 hour, 30 mins
11.20am	Break		10 mins
11.30am	Tuck Family cont.		
12.00pm	320 Officer South Rd Pty Ltd , represented by Paul Chiappi of Counsel, instructed by Rennick and Gaynor – Submission	21	45 mins
12.45pm	Lunch break		1 hour
1.45pm	Chisholm Institute, represented by Thomas Patereskos	74	20 mins
2.05pm	Sherrill Willmott	75	30 mins
2.35pm	Break		5 mins
2.40pm	Roundtable on Aboriginal cultural heritage, with expert witnesses as follows: - VPA: Andrea Murphy, Tardis - Parklea Developments Pty Ltd: Oona Nicolson, Ecology & Heritage Partners		2 hours
3.15pm	Break		10 mins
3.25pm	Roundtable cont.		
4.50pm	Day close		

Day 5: Wednesday 13 March 2024 - Strategic planning roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on strategic planning, with expert witnesses as follows: - VPA: John Glossop, Glossop Town Planning - Development Victoria: Evan Granger, Urbis - Parklea Developments Pty Ltd: Mark Woodland, Echelon Planning - Officer Land Co Pty Ltd: Robert Milner, Milner Planning Advisory - Abiwood OSR Pty Ltd and ISPT Pty Ltd: Andrew Clarke, UpCo (Thursday, 15 March 2024 only) - Eildon Capital Group: David Barnes, Hansen Partnership - Galileo Group: *Tim McBride-Burgess, Contour Town Planning - YourLand Developments: *Bernard McNamara, Planning & Property Partners		1.5 days (continues 15 March)
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

^{*} To be confirmed

Day 6: Thursday 14 March 2024 - Post-settlement heritage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on built form / tree heritage, with expert witnesses as follows: - VPA: Anthony Hemmingway, RBA Architecture + Conservation Consultants - Cardinia Shire Council: Dr Christina Dyson, GML Consultants - Parklea Developments Pty Ltd: John Patrick, John Patrick & Associates - ISPT Pty Ltd: Bryce Raworth, Bryce Raworth Conservation & Heritage		1 day
11.15am	Break		15 mins

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

12.30pm	Lunch break	1 hour
3.15pm	Break	15 mins
4.30pm	Day close	

Day 7: Friday 15 March 2024 - Strategic planning roundtable cont, arboriculture roundtable

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on strategic planning cont.		
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Roundtable on strategic planning cont.		
1.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm	Roundtable on arboriculture, with expert witnesses as follows: - VPA: John Brennan, Homewood Consulting - Abiwood OSR Pty Ltd and ISPT Pty Ltd: Kylie May, John Patrick Landscape Architects		2 hours, 15 mins
3.15pm	Break		15 mins
3.30pm	Roundtable on arboriculture cont.		
4.30pm	Day close		

Week 3

Day 8: Monday 18 March 2024 - Galileo Group

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Galileo Group, represented by Matthew Townsend of Counsel, instructed by Ethos Urban, calling the following expert evidence: - Odour from Dr Iain Cowan, Zephyr Environmental - Acoustic from Darren Tardio, Enfield Acoustics - *Traffic from John-Paul Maina, Impact Traffic and Transport Engineering - *Planning from Tim McBride-Burgess, Contour Town Planning	54	2 days
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

^{*} These witnesses may attend the relevant roundtable sessions – please advise the Committee in advance

Day 9: Tuesday 19 March 2024 - Galileo Group cont

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Galileo Group cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Day 10: Wednesday 20 March 2024 - YourLand Developments

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	YourLand Developments, represented by Emily Porter SC and Tom Ellicott of Counsel, instructed by Hall and Wilcox, calling the following expert evidence: - * Planning from Bernard McNamara, Planning & Property Partners - * Traffic from Valentine Gnanakone, One Mile Grid - * Drainage from Rob Swan, Hydrology and Risk Consulting	58	1.5 days
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

^{*} These witnesses may attend the relevant roundtable sessions

Day 11: Thursday 21 March 2024 - YourLand Developments

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	YourLand Developments cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	YourLand Developments cont.		
12.30pm – 4.30pm	Reserve		
4.30pm	Day close		

Day 12: Friday 22 March 2024 - Reserve day

Reserve

Week 4

Day 13: Monday 25 March 2024 - Drainage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

(Zoom Webinar): https://asnurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTECTMYtFE33m8dQ4VdbLCPYTAUVDI.1				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am	Roundtable on drainage and related matters, with expert witnesses as follows: - Melbourne Water: Jamie Carroll, Spiire and Paul Clemson, Engney (drainage); Peter Sandercock, Jacobs (soil) - Cardinia Shire Council: Jonathon McLean, Aluvium - Development Victoria: Nina Barich, Incitus - Parklea Developments Pty Ltd: Michael Mag, Stormy Waters Solutions - ISPT Ltd Ltd, Abiwood OSR Pty Ltd and GLG Invest Pty Ltd: John Mathios of DPM Consulting - Eildon Capital Group: Nathan Hollow, SMEC - Mack Family: Nina Barich, Invictus - YourLand Developments: *Rob Swan, Hydrology and Risk Consulting			
11.15am	Break		15 mins	
12.30pm	Lunch break		1 hour	
3.15pm	Break		15 mins	
4.30pm	Day close			

^{*} To be confirmed

Day 14: Tuesday 26 March 2024 - Drainage roundtable

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on drainage and related matters cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Day 15: Wednesday 27 March 2024 - Drainage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on drainage and related matters cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Day 16: Thursday 28 March 2024 - Drainage roundtable

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on drainage and related matters cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Week 5

Day 17: Tuesday 2 April 2024 - Traffic roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDL

(Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am	 Roundtable on traffic, with expert witnesses as follows: VPA: Reece Humphreys, Stantec (transport modelling) and Aaron Walley, Ratio Consultants (integrated transport assessment) Cardinia Shire Council: Mr Abdou Development Victoria: Charmaine Dunstan, Traffix Group (Wednesday 3 April 2024 only) Parklea Developments Pty Ltd: Jason Walsh, Traffix Group Officer Land Co Pty Ltd: Deborah Donald, O'Brien Traffic ISPT Pty Ltd and Abiwood OSR Pty Ltd: John-Paul Maina, Impact Eildon Capital Group: John-Paul Maina, Impact Mack Family: John-Paul Maina, Impact Galileo Group: *John-Paul Maina, Impact Traffic and Transport Engineering YourLand Developments: *Valentine Gnanakone, One Mile Grid 		1.5 days	
11.15am	Break		15 mins	
12.30pm	Lunch break		1 hour	
3.15pm	Break		15 mins	
4.30pm	Day close			

^{*} To be confirmed

Day 18: Wednesday 3 April 2024 - Traffic roundtable cont, ICP roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

`			
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on traffic cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Roundtable on ICPs, with expert witnesses as follows: - VPA: Faraz Ahmed, Stantec; *Robert Panozzo, ASR Research - Development Victoria: Alex Hrelja of HillPDA Consulting - Cardinia Shire Council: Paul Shipp, Urban Enterprise and Sian McKenna, WT Partnership - Parklea Developments: Mark Woodland, Echelon Planning and Jason Walsh, Traffix Group, subject to availability - Elidon Capital Group: Stephen Watters, SMEC		2.5 days
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

^{*} If required for cross examination or questions - to be confirmed

Day 19: Thursday 4 April 2024 - ICP roundtable cont

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on ICP cont.		2.5 days
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Day 20: Friday 5 April 2024 - ICP roundtable cont

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on ICPs cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Week 6

Day 21: Monday 8 April 2024 - Miscellaneous issues

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

\	,		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Development Victoria: Submissions and evidence on miscellaneous issues, with the following expert witnesses: * Economics from Rhys Quick, Urbis - Urban design from Amanda Roberts, LatStudios	59	4 hours
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Development Victoria cont.		
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Development Victoria cont.		
3.30pm	Day close		

^{*}Mr Quick will also attend the retail economics roundtable

Day 22: Tuesday 9 April 2024 - Miscellaneous issues

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Officer Land Co Pty Ltd: Submissions and evidence on miscellaneous issues, with the following expert witness: - Availability of services from Ray Todd, Cossill & Webley*	50	2 hours
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Officer Land Co Pty Ltd cont.		
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	VPA, submissions on miscellaneous issues		2 hours, 45 mins
4.30pm	Day close		

^{*} Mr Todd may attend the ICP roundtable if relevant to his evidence – please advise the Committee in advance

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Day 23: Wednesday 10 April 2024 - Miscellaneous issues

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Cardinia Shire Council, submissions and evidence on miscellaneous issues, with the following expert witness: Leisure from Richard Simons, Simons Leisure	64-67	1 hour
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Melbourne Water, submissions on miscellaneous issues	61	1 hour
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Eildon Capital Group, submissions on miscellaneous issues	31 and 31a	1 hour
2.30pm	Mack Family, submissions on miscellaneous issues	46	1 hour
3.30pm	Break		15 mins
3.45pm	Abiwood OSR Pty Ltd, GLG Invest Pty Ltd, and ISPT Pty Ltd, submissions on miscellaneous issues	19, 42, 26	1 hour
4.45pm	Day close		

Day 24: Thursday 11 April 2024 - Reserve

Reserve

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Day 25: Friday 12 April 2024 - Miscellaneous issues

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on retail economics, with expert witnesses as follows: VPA: Yilong Shi, SGS Economics and Planning Parklea: Tony Dimasi, Gap Advisory Development Victoria: Rhys Quick, Urbis		2 hours, 30 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Roundtable cont.		
1.00pm	Lunch break		1 hour
<mark>2.00pm</mark>	Parklea: Submissions on miscellaneous issues	32	2 hours, 15 mins
3.15pm	Break		15 mins
3.30pm	Parklea cont.		
4.30pm	Day close		

Day 26: Monday 15 April 2024 - Reserve

Reserve

Day 27: Tuesday 16 April 2024 - Reserve

Reserve

Day 28: Wednesday 17 April 2024 - Reserve

Reserve

Week 7

Day 29: Thursday 18 April 2024 - closing submissions, parties calling evidence

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Parklea Developments Pty Ltd, closing submission	32	20 mins
10.35am	YourLand Developments, closing submission	58	20 mins
10.55am	Officer Land Co Pty Ltd, closing submission	50	20 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Eildon Capital Group, closing submission	31 and 31a	20 mins
11.50am	Mack Family, closing submission	46	20 mins
12.10pm	Development Victoria, closing submission	59	20 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Cardinia Shire Council, closing submission	64-67	1 hour
2.30pm	Abiwood OSR Pty Ltd, GLG Invest Pty Ltd, and ISPT Pty Ltd, closing submission	19, 42, 26	1 hour
3.30pm	Day close		

Day 30: Friday 19 April 2024 - closing submissions, VPA and Melbourne Water

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Galileo Group, closing submission	<mark>54</mark>	20 mins
10.35am	Melbourne Water, closing submission	61	1 hour
11.35am	Lunch break		1 hour 25
			mins
1.00pm	VPA, closing submission		mins 2 hours,
1.00pm	VPA, closing submission		

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

Hearing Timetable Notes:

- 1. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria at <u>planning.panels@delwp.vic.gov.au</u> as soon as possible.
- 2. Please be present or online at least 15 minutes before your scheduled start time.
- 3. The Committee may amend a Party's start time without notice, however you will be contacted in advance if you are to be rescheduled to a different day.
- 4. Time will be made for morning and afternoon breaks each day. Break times will be taken at appropriate points in the proceedings, and break times in the timetable are indicative only.
- 5. Getting to the Hearing venue Planning Panels Victoria (corner Spring and Flinders Streets) is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109, 11, 12 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.
- 6. If you have any questions about the timetable, please contact Planning Panels Victoria at <u>planning.panels@delwp.vic.gov.au</u> or call (03) 8624 5715.