Day 1: Monday 6 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: <u>Click here to join the meeting</u>

Time	Party	Allocated
10.00am	Preliminary matters	30 mins
10.30am	Phillip Nominees Pty Ltd (Proponent), represented by Chris Townshend KC and Emma Peppler, instructed by Planning Property Partners.	5 days
11.15am	Break	15 mins
11.30am	Proponent (continued)	
12.30pm	Lunch break	1 hour
1.30pm	Proponent (continued)	
3.15pm	Break	15 mins
3.30pm	Proponent (continued)	
4.30pm	Day close	

Day 2: Tuesday 7 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: <u>Click here to join the meeting</u>

Time	Party	Allocated
10.00am	Preliminary matters	15 mins
10.15am	Proponent (continued), calling expert evidence on: - Architectural heritage from Peter Cachola Schmal - Economics from Tony Dimasi of Dimasi and Co	
11.15am	Break	15 mins
11.30am	Proponent (continued)	
12.30pm	Lunch break	1 hour
1.30pm	Proponent (continued)	
3.15pm	Break	15 mins
3.30pm	Proponent (continued)	
4.30pm	Day close	

1 Spring Street and 21-25 Flinders Lane Melbourne Advisory Committee

Day 3: Wednesday 8 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: <u>Click here to join the meeting</u>

Time	Party	Allocated
10.00am	Preliminary matters	15 mins
10.15am	Proponent (continued) calling expert evidence on: - Heritage from Bryce Raworth of Bryce Raworth Pty Ltd - Heritage from Peter Lovell of Lovell Chen	
11.15am	Break	15 mins
11.30am	Proponent (continued)	
12.30pm	Lunch break	1 hour
1.30pm	Proponent (continued)	
3.15pm	Break	15 mins
3.30pm	Proponent (continued)	
4.30pm	Day close	

Day 4: Thursday 9 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: <u>Click here to join the meeting</u>

Time	Party	Allocated
10.00am	Preliminary matters	15 mins
10.15am	Proponent (continued), calling expert evidence on: - Urban Design from Craig Czarny of Hansen Partnership - Town planning from Stuart McGurn of Urbis	
11.15am	Break	15 mins
11.30am	Proponent (continued)	
12.30pm	Lunch break	1 hour
1.30pm	Proponent (continued)	
3.15pm	Break	15 mins
3.30pm	Proponent (continued)	
4.30pm	Day close	

Day 5: Friday 10 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: Click here to join the meeting

Time	Party	Allocated
10.00am	Preliminary matters	15 mins
10.15am	Proponent (continued)	
11.15am	Break	15 mins
	Break Proponent (continued)	15 mins

Day 6: Monday 20 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: Click here to join the meeting

Time	Party	Allocated
10.00am	Preliminary matters	15 mins
10.15am	Melbourne City Council, represented by Louise Hicks, instructed by Ann-Maree Drakos of Melbourne City Council, calling expert evidence on: Heritage from Jim Gardner of GLM Heritage	1 Day
11.15am	Break	15 mins
11.30am	Council continued	
12.30pm	Lunch break	1 hour
1.30pm	Council continued	
3.15pm	Break	15 mins
3.30pm	Council continued	
4.30pm	Day close	

Day 7: Tuesday 21 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: Click here to join the meeting

Time	Party	Allocated
10.30am	Preliminary matters	15 mins
10.45am	Heritage Victoria , represented by Nicola Stairmand and Janet Sullivan of Heritage Victoria	3 hours
12:00pm	Break	15 mins
12.15pm	Heritage Victoria continued	

Day 8: Wednesday 22 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and by video conference: Click here to join the meeting

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Proponent Closing Submission		1.5 hours
11.30am	Break		15 mins
11.45am	Without prejudice drafting session		1 hour
12.45pm	Hearing Close		

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Committee may amend the timetable without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.