

Planning Panels Victoria

Department of Transport and Planning

1 Spring Street Melbourne Victoria 3000 GPO Box 2392 Melbourne, Victoria 3001 Telephone (03) 8624 5712

20 March 2024

Dear Party

Victorian Planning Authority Projects Standing Advisory Committee: Officer South Employment Precinct Structure Plan

A Version 4 Hearing Timetable is attached. Changes are highlighted yellow. Please check the Timetable carefully to ensure the expected attendance of roundtables is accurate and to be aware of any changes to allocated times for submissions.

Department of Transport and Planning (Transport) response to questions on notice

The Committee has requested that DTP provide its response to the Committee's questions on notice by Tuesday, 2 April 2024 prior to the commencement of the traffic roundtable.

Additional submission time

The reserve day on Tuesday 16 April 2024 has now been scheduled for further submissions. Parties are to advise the Committee of the need for additional submission time as soon as possible but by no later than 12 noon on Wednesday, 10 April 2024.

Roundtable attendance

A reminder that all parties are able to attend the roundtables. There is no need to inform the Committee if parties are intending to merely observe at the roundtable. If parties who are not specifically listed as attending wish to participate in a roundtable (including through cross examination), they should advise the Committee in advance.

Video Link

The link to the Zoom webinar (unchanged from previous versions of the Timetable) is provided below for convenience.

Join Zoom Webinar: <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u> Meeting ID: 893 3788 8768 Passcode: hmxd7QPm

Dial in (audio only):

+61 3 7018 2005 or 1800 317 562 (Toll-free) Meeting ID: 893 3788 8768 Passcode: 03627471

> Planning Panels Victoria

If you have any questions, please contact

planning.panels@delwp.vic.gov.au.

Planning Panels Victoria on

Yours sincerely

Juli

Sarah Carlisle Committee Chair

Timetable Version 4

Week 1

Day 1: Wednesday 6 March 2024 – Opening statements from VPA and Melbourne Water

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

(20011111).			1 17 10 1 10 1.1
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		30 mins
10.30am	Victorian Planning Authority (VPA), represented by Chris Townshend KC and Carly Robertson of Counsel, instructed by Ashurst – Overview and opening statement		2 hours, 45 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	VPA cont.		
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	VPA cont.		
2.30pm	Melbourne Water , represented by Greg Tobin and Aaron Shrimpton of Harwood Andrews – Opening statement	61	1 hour, 45 mins
3.15pm	Break		15 mins
3.30pm	Melbourne Water cont.		
4.30pm	Day close		

Day 2: Thursday 7 March 2024 – Opening statements from parties calling evidence, submissions from City of Casey

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Cardinia Shire Council, represented by Terry Montebello of Maddocks Lawyers – Opening statement	<mark>64-67</mark>	20 mins
10.35am	Development Victoria , represented by Nick Sutton of Norton Rose Fulbright – Opening statement	59	20 mins
10.55am	Parklea Developments Pty Ltd, represented by Jennifer Trewhella of Counsel, instructed by Polis Legal – Opening statement	32	20 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	YourLand Developments, represented by Emily Porter SC and Tom Ellicott of Counsel, instructed by Hall and Wilcox – Opening statement	58	20 mins
11.50am	Eildon Capital Group , represented by Sean McArdle of Counsel, instructed by Jackson Lane Legal – Opening statement	31 and 31a.	20 mins
12.10pm	Mack Family, represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Tyrone Rath of Planning and Property Partners – Opening statement	46	20 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Galileo Group, represented by Matthew Townsend of Counsel, instructed by Ethos Urban - Opening statement	54	20 mins
1.50pm	Abiwood OSR Pty Ltd, GLG Invest Pty Ltd, and ISPT Pty Ltd, represented by Jordan Wright of Counsel and John Cicero and Edward Mahony of Best Hooper – Opening statement	19, 42, 26	20 mins
2.40pm	City of Casey, represented by Margo Savage	57	30 mins
3.10pm	Day close		

Day 3: Friday 8 March 2024 – Submissions from parties not calling evidence

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Lumanovski Family , represented by Robert Williams of Human Habitats	43	15 mins
10.30am	Handford Projects, represented by Louise Lowe of KLM Spatial	62	30 mins
11.00am	Break		15 mins
11.15am	Harmon Group, represented by Nick Hooper of Taylors	27	1 hour
12.15pm	Lunch break		1 hour
1.15pm	Simon Beard	38	1 hour
2.15pm	Darcsfield Co-operative Limited, represented by Peter Harris and Norm Morrish	17, 24	1 hour, 30 mins
3.45pm	Day close		

Day 4: Tuesday 12	March 2024 – Submissions cont		
-	els Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Me s://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		5 mins
10.05am	Department of Transport and Planning (Transport), represented by Daniel Zaslona	70	15 mins
10.20am	Tuck Family, represented by Paul Chiappi of Counsel, instructed by Wollerman Shacklock Lawyers	49	1 hour, 30 mins
11.20am	Break		10 mins
11.30am	Tuck Family cont.		
12.00pm	Chisholm Institute, represented by Thomas Patereskos	74	20 mins
12.20pm	Sherrill Willmott	75	30 mins
12.50pm	Day close		

Day 5: Wednesday 13 March 2024 - Strategic planning roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	 Roundtable on strategic planning, with expert witnesses as follows: VPA: John Glossop, Glossop Town Planning Development Victoria: Evan Granger, Urbis Parklea Developments Pty Ltd: Mark Woodland, Echelon Planning Officer Land Co Pty Ltd: Robert Milner, Milner Planning Advisory Abiwood OSR Pty Ltd and ISPT Pty Ltd: *Andrew Clarke, UpCo Eildon Capital Group: David Barnes, Hansen Partnership Galileo Group: *Tim McBride-Burgess, Contour Town Planning (not available Thursday 14 March 2024) 		1.5 days (continues 15 March)
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

* The Committee notes Mr Clarke and Mr McBride-Burgess are not available on Day 6 (Thursday 14 March 2024)

Day 6: Thursday 14 March 2024 - Roundtable on strategic planning cont.

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
	Roundtable on built form / tree heritage no longer required		
1.30pm	Roundtable on strategic planning cont.***		
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

* Parties have advised the Committee the built form/tree heritage roundtable is unlikely to require more than half a day, so the afternoon has been allocated to a continuation of the strategic planning roundtable. If the heritage roundtable requires more time, the start time for the strategic planning roundtable continuation may be delayed.

** The Committee was advised that Mr Patrick may no longer be called by Parklea – to be confirmed in preliminary matters on Day 4 (Tuesday 12 March 2024)

*** The Committee notes Mr Clarke and Mr McBride-Burgess are not available on Day 6 (Thursday 14 March 2024)

Day 7: Friday 15 March 2024 - Vacated

Roundtable on aboriculture no longer required

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and onlin (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0 Time Party Sub No Alloc 10.00am Preliminary matters 15 m 10.15am Galileo Group, represented by Matthew Townsend of Counsel, instructed by Ethos Urban, calling the following expert evidence: 54 2 day - Odour from Dr Iain Cowan, Zephyr Environmental - *Acoustic from Darren Tardio, Enfield Acoustics 56 2 day	
10.00am Preliminary matters 15 m 10.15am Galileo Group, represented by Matthew Townsend of Counsel, instructed by Ethos Urban, calling the following expert evidence: 54 2 day - Odour from Dr Iain Cowan, Zephyr Environmental 54 2 day	
10.15am Galileo Group, represented by Matthew Townsend of 54 2 day 10.15am Galileo Group, represented by Matthew Townsend of 54 2 day Counsel, instructed by Ethos Urban, calling the following expert evidence: - Odour from Dr Iain Cowan, Zephyr Environmental	ated
Counsel, instructed by Ethos Urban, calling the following expert evidence: - Odour from Dr Iain Cowan, Zephyr Environmental	nins
 **Traffic from John-Paul Maina, Impact Traffic and Transport Engineering **Planning from Tim McBride-Burgess, Contour Town Planning 	γs
11.15am Break 15 m	nins
12.30pm Lunch break 1 ho	ur
3.15pm Break 15 m	nins
4.30pm Day close	

* Mr Tardio may not be required – to be discussed and confirmed in preliminary matters on Day 6 (Thursday 14 March 2024)

** These witnesses may attend the relevant roundtable sessions – please advise the Committee in advance

Day 9: Tuesday 19 March 2024 - Vacated

No longer required

Day 10: Wednesday 20 March 2024 - YourLand Developments

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	 YourLand Developments, represented by Emily Porter SC and Tom Ellicott of Counsel, instructed by Hall and Wilcox, calling the following expert evidence: * Traffic from Valentine Gnanakone, One Mile Grid * Drainage from Rob Swan, Hydrology and Risk Consulting 	58	1.5 days
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

* These witnesses may attend the relevant roundtable sessions

Day 11: Thursday 21 March 2024 - YourLand Developments

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	YourLand Developments cont. if required – otherwise this will be a Reserve Day		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	YourLand Developments cont. if required – otherwise this will be a Reserve Day		
12.30pm – 4.30pm	Reserve for other parties to make submissions as required		
4.30pm	Day close		

Day 12: Friday 22 March 2024 - Reserve day

Reserve

Day 13: Monday 25 March 2024 - Drainage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	 Roundtable on drainage and related matters, with expert witnesses as follows: Melbourne Water: Jamie Carroll, Spiire (drainage); Peter Sandercock, Jacobs* (sodic soil) Cardinia Shire Council: Jonathon McLean, Aluvium Development Victoria: Nina Barich, Incitus Parklea Developments Pty Ltd: Michael Mag, Stormy Waters Solutions Officer Land Co: Ray Todd, Cossill & Webley** ISPT Ltd Ltd, Abiwood OSR Pty Ltd and GLG Invest Pty Ltd: John Mathios, DPM Consulting Eildon Capital Group: Stephen Watters, SMEC Mack Family: Nina Barich, Incitus YourLand Developments: *Rob Swan, Hydrology and Risk Consulting** 		<mark>3.5 days</mark>
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

* Peter Sandercock to go on this day

** To be confirmed

Day 14: Tuesday 26 March 2024 - Drainage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on drainage and related matters cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Day 15: Wednesday 27 March 2024 - Drainage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on drainage and related matters cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Day 16: Thursday 28 March 2024 - Drainage roundtable, Aboriginal cultural heritage roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on drainage and related matters cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
<mark>1.30pm</mark>	 Roundtable on Aboriginal cultural heritage, with David Tutchener, Bunurong Land Council Aboriginal Corporation, and expert witnesses as follows: VPA: Andrea Murphy, Tardis and John Glossop, Glossop Town Planning Parklea Developments Pty Ltd: Oona Nicolson, Ecology & Heritage Partners and Mark Woodland, Echelon Planning 		<mark>3 hours</mark>
3.15pm	Break		15 mins
<mark>4.45pm</mark>	Day close		

Note: The traffic roundtable has been extended at the suggestion of parties. It is not clear how long will be required for the traffic roundtable. The ICP roundtable will commence after the traffic roundtable is completed, but not before 1.30pm on Thursday 4 April 2024<mark>.</mark>

Day 17: Tuesday 2 April 2024 - Traffic roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	 Roundtable on traffic, with expert witnesses as follows: VPA: Reece Humphreys, Stantec (transport modelling) and Aaron Walley, Ratio Consultants (integrated transport assessment) Cardinia Shire Council: Ali Abdou, Trafficworks Development Victoria: Charmaine Dunstan, Traffix Group Parklea Developments Pty Ltd: Jason Walsh, Traffix Group Officer Land Co Pty Ltd: Deborah Donald*, O'Brien Traffic ISPT Pty Ltd and Abiwood OSR Pty Ltd: John-Paul Maina, Impact Eildon Capital Group: John-Paul Maina, Impact Galileo Group: John-Paul Maina, Impact Traffic and Transport Engineering** YourLand Developments: Valentine Gnanakone, One Mile Grid** 		<mark>2.5 – 3</mark> days
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		
* Deborah Don	ald only available on 2 and 3 April 2024		

** To be confirmed

Day 18: Wednesday 3 April 2024 - Traffic roundtable cont

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on traffic cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Day 19: Thursday 4 April 2024 - Traffic roundtable cont, possible commencement of ICP roundtable

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on traffic cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
<mark>1.30pm</mark>	 Roundtable on ICPs*, with expert witnesses as follows: VPA: Faraz Ahmed, Stantec; Robert Panozzo**, ASR Research Development Victoria: Alex Hrelja of HillPDA Consulting Cardinia Shire Council: Paul Shipp, Urban Enterprise and Sian McKenna, WT Partnership Parklea Developments: Mark Woodland, Echelon Planning and Jason Walsh***, Traffix Group, subject to availability Elidon Capital Group: Stephen Watters, SMEC 		<mark>1 – 1.5</mark> days
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

* Start time/date to be confirmed (see note above Day 18)

** If required for cross examination or questions – to be confirmed in preliminary matters on Day 17 (Tuesday 2 April 2024)

*** Parklea advised Jason Walsh (who is participating in both the traffic and ICP roundtables) is not available on 5 April 2024

Day 20: Friday 5	April 2024 - ICP roundtable cont		
•	anels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BT		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Roundtable on ICPs cont.		
11.15am	Break		15 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
3.15pm	Break		15 mins
4.30pm	Day close		

Day 21: Monday 8 A	pril 2024 - Miscellaneous issues		
-	els Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Me s://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8d		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Development Victoria: Submissions and evidence on miscellaneous issues, with the following expert witness: - Economics from Rhys Quick, Urbis*	59	4 hours
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Development Victoria cont.		
12.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm	Development Victoria cont.		
3.15pm	Break		15 mins
3.30pm	Day close		

* Mr Quick will also attend the retail economics roundtable

Day 22: Tuesday 9 April 2024 - Miscellaneous issues

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Officer Land Co Pty Ltd: Submissions and evidence on miscellaneous issues, with the following expert witness: - Availability of services from Ray Todd, Cossill & Webley*	50	2 hours
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Officer Land Co Pty Ltd cont.		
12.30pm	Lunch		1 hour
1.30pm	VPA, submissions on miscellaneous issues		2 hours,
			45 mins
3.00pm	Break		15 mins
3.15pm	VPA cont.		
4.30pm	Day close		

* Mr Todd may also participate in the drainage roundtable

Day 23: Wednesday 10 April 2024 - Miscellaneous issues

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Cardinia Shire Council, submissions and evidence on miscellaneous issues, with the following expert witness: - Leisure from Richard Simons, Simons Leisure	64-67	<mark>2 hours</mark>
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Cardinia Shire Council cont.		
	Melbourne-Water, submissions on miscellaneous issues	<mark>61</mark>	<mark>1 hour</mark>
12.30pm	Lunch break		1 hour
12.30pm	Lunch break <mark>Eildon Capital Group, submissions on miscellaneous issuos</mark>	<mark>31 and</mark> <mark>31a</mark>	1 hour <mark>1 hour</mark>
12.30pm 1.30pm		<mark>31 and</mark> <mark>31a</mark> 46	
	Eildon Capital Group, submissions on miscellaneous issues	31a	<mark>1 hour</mark>
1.30pm	Eildon Capital Group, submissions on miscollaneous issues Mack Family, submissions on miscellaneous issues	31a	1 hour 1 hour

Day 24: Thursday 11 April 2024 - Reserve

Reserve

Day 25: Friday 12 April 2024 - Miscellaneous issues

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	 Roundtable on retail economics, with expert witnesses as follows: VPA: Yilong Shi, SGS Economics and Planning Parklea: Tony Dimasi, Gap Advisory Development Victoria: Rhys Quick, Urbis 		2 hours, 30 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Roundtable cont.		
1.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm	Parklea: Submissions on miscellaneous issues	32	2 hours, 15 mins
3.15pm	Break		15 mins
3.30pm	Parklea cont.		
4.30pm	Day close		

Day 26: Monday 15 April 2024 - Reserve

Reserve

Day 27: Tuesday 16 April 2024 - Further / miscellaneous submissions

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar):

https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1

Time	Party	Sub No	Allocated
<mark>10.00am</mark>	Preliminary matters		<mark>15 mins</mark>
<mark>10.15am</mark>	Parklea Developments Pty Ltd, further submissions	<mark>32</mark>	<mark>1 hour, 30</mark> mins
<mark>11.15am</mark>	Break		<mark>15 mins</mark>
<mark>11.30am</mark>	Parklea Developments Pty Ltd cont.		
<mark>12.00pm</mark>	Eildon Capital Group, submissions	<mark>31 and</mark> 31a	<mark>1 hour</mark>
<mark>1.00pm</mark>	Lunch break		<mark>1 hour</mark>
<mark>2.00pm</mark>	Melbourne Water, submissions	<mark>61</mark>	<mark>2 hours</mark>
<mark>3.00pm</mark>	<mark>Break</mark>		<mark>15 mins</mark>
<mark>3.15pm</mark>	Melbourne Water cont.		
<mark>4.15pm</mark>	Day close		

Day 28: Wednesday 17 April 2024 - Reserve

Reserve

Day 29: Thursday 18 April 2024 - closing submissions, parties calling evidence

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/j/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Parklea Developments Pty Ltd, closing submission	32	20 mins
10.35am	YourLand Developments, closing submission	58	20 mins
10.55am	Officer Land Co Pty Ltd, closing submission	50	20 mins
11.15am	Break		15 mins
11.30am	Eildon Capital Group, closing submission	31 and	20 mins

OFFICIAL

		31a	
11.50am	Mack Family, closing submission	46	20 mins
12.10pm	Development Victoria, closing submission	59	20 mins
12.30pm	Lunch break		1 hour
<mark>1.30pm</mark>	Simon Beard	<mark>38</mark>	<mark>20 mins</mark>
<mark>1.50pm</mark>	Darcsfield Co-operative Limited	<mark>17, 24</mark>	<mark>20 mins</mark>
<mark>2.10pm</mark>	Cardinia Shire Council, closing submission	64-67	1 hour
<mark>3.10pm</mark>	Break		15 mins
<mark>3.25pm</mark>	Abiwood OSR Pty Ltd, GLG Invest Pty Ltd, and ISPT Pty Ltd, closing submission	19, 42, 26	1 hour
<mark>4.25pm</mark>	Day close		

Day 30: Friday 19 April 2024 - closing submissions, VPA and Melbourne Water

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and online (Zoom Webinar): <u>https://ashurst.zoom.us/i/89337888768?pwd=BTEC1MYtFE33m8dQ4vdbLCPY1A0VDI.1</u>

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Preliminary matters		15 mins
10.15am	Galileo Group, closing submission	54	20 mins
10.35am	Melbourne Water, closing submission	61	1 hour
11.35am	Lunch break		1 hour 25 mins
11.35am 1.00pm	Lunch break VPA, closing submission		
			mins

Hearing Timetable Notes:

- 1. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria at <u>planning.panels@delwp.vic.gov.au</u> as soon as possible.
- 2. Please be present or online at least 15 minutes before your scheduled start time.
- 3. The Committee may amend a Party's start time without notice, however you will be contacted in advance if you are to be rescheduled to a different day.
- 4. Time will be made for morning and afternoon breaks each day. Break times will be taken at appropriate points in the proceedings, and break times in the timetable are indicative only.
- 5. Getting to the Hearing venue Planning Panels Victoria (corner Spring and Flinders Streets) is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109, 11, 12 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.
- 6. If you have any questions about the timetable, please contact Planning Panels Victoria at <u>planning.panels@delwp.vic.gov.au</u> or call (03) 8624 5715.

OFFICIAL