Timetable Version 6

WEEK 1: Openings, Minister for Planning, Bass Coast Shire Council

Day 1: Monday 6 March 2023 Venue: Wonthaggi Town Hall and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTl2S1JGVUxsNFlgekVwZz09 Time **Party** Sub No **Allocated** 10.00am – 10.30am **Preliminary matters** 30 mins 10.30am - 11.15am Opening submission: Minister for Planning 45 mins 11.15am – 11.30am Tea break 11.30am - 12.15pm Opening submission: Bass Coast Shire Council 593 45 mins 12.15pm - 12.35pm Opening submission: Glen Waverley Real Estate, 258, 20 mins **Coastal Estates, Justin Taylor and Jim Goumas** 84, 383, 288 Opening submission: Wallis Watson Cape Paterson 648 12.35pm-12.55pm 20 mins 12.55pm - 2.00pm Lunch 2.00pm - 2.40pmOpening submission: Springway Corporate Group (San 665 20 mins Remo) 2.40pm - 2.50pm Opening submission: Springway Corporate Group 666 10 mins (Ventnor) 20 mins 2.50pm - 3.10pm Opening submission: Adrian Abrahams and Franlaw 4,5 3.10pm - 3.25pm Tea break 3.25pm - 3.45pm Opening submission: Cape Paterson Residents Group 361 20 mins and Ratepayers Association 3.45pm - 4.10pm Opening submission: Save Western Port Woodlands, 117, 20 mins **South Gippsland Conservation Society and Victorian** 255, **National Parks Association** 655 4.10pm - 4.30pm Opening submission: Geoff Moed/Howard Verwey; and 354, 20 mins **Rohan White** 353



Day 2: Tuesday 7 March 2023

Venue: Wonthaggi Town Hall and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlgekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning, represented by Julie Forsyth SC, Rupert Watters and Tom Ellicott of Counsel, instructed by Hall and Willcox, instructed by DELWP, calling expert evidence from: - John Glossop of Glossop Town Planning in planning		1 of 5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
1.30pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 3: Wednesday 8 March 2023

Venue: Wonthaggi Town Hall and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlgekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning, cont, calling evidence from: - Claire Scott of Claire Scott Planning in landscape		2 of 5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 4: Thursday 9 March 2023

Venue: Wonthaggi Town Hall and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Bass Coast Shire Council, represented by David Vorchheimer of HWL Ebsworth Lawyers, calling expert evidence from: Peter Haack of Peter Haack Consulting in landscape	593	1 of 3 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Bass Coast Shire Council, cont		

WEEK 2: Bass Coast Shire Council, Minister for Planning

Day 5: Tuesday 14 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Bass Coast Shire Council, cont, calling expert evidence from: - Jason Black of Insight Planning Consultants Pty Ltd in planning	593	2 of 3 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Bass Coast Shire Council, cont		

Day 6: Wednesday 15 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Bass Coast Shire Council, cont, calling expert evidence from: - Aaron Organ of Ecology and Heritage Partners in ecology	593	3 of 3 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Bass Coast Shire Council, cont		

Day 7: Thursday 16 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning, cont, calling evidence from:David Moir of Moir Landscape Architecture in landscape and visual impact issues		3 of 5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 8: Friday 17 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning, cont, calling evidence from: - Paul Shipp of Urban Enterprise in economics - James Garden of Eco Logical Australia in ecology		4 of 5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

WEEK 3: Minister for Planning, Developer/Landholders

Day 9: Tuesday 21 March 2023

Venue: Level 6, North Tower, 80 Collins Street, Melbourne and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlgekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning, submission		4 of 5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 10: Wednesday 22 March 2023

Venue: Level 6, North Tower, 80 Collins Street, Melbourne and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Geoff Moed/Howard Verwey; and Rohan White, represented by Graeme Peake of Counsel, instructed by Human Habitats, calling evidence from: - Darren Atkinson of Human Habitats in landscape	354 <i>,</i> 353	1 day
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Geoff Moed/Howard Verwey; and Rohan White, cont		

Day 11: Thursday 23 March 2023

Venue: Level 6, North Tower, 80 Collins Street, Melbourne and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Glen Waverley Real Estate, Coastal Estates, Justin Taylor and Jim Goumas, represented by Geoff Lake of Counsel, instructed by Best Hooper Lawyers, calling evidence from: - Steve Schutt of Hansen Partners in landscape - Brett Lane of Nature Advisory in ecology - Chris McNeill of Ethos Urban in land supply and economic	258, 84, 383, 288	1 of 2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Glen Waverley Real Estate, Coastal Estates, Justin Taylor and Jim Goumas, cont		

Day 12: Friday 24 March 2023

Venue: Level 6, North Tower, 80 Collins Street, Melbourne and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Glen Waverley Real Estate, Coastal Estates, Justin Taylor and Jim Goumas, cont, calling evidence from:	258, 84,	2 of 2 days
	 Chris McNeill of Ethos Urban in land supply and economic cont 	383, 288	
	- Evan Granger of Urbis in strategic planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.00pm	Glen Waverley Real Estate, Coastal Estates, Justin Taylor and Jim Goumas, cont		

WEEK 4: Developers/landholders/local organisations/submitters

Day 13: Tuesday 28 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Springway Corporate Group Pty Ltd (San Remo), represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Patrick Doyle of TP Legal, calling evidence from:	665	1 day
	 Allan Wyatt of XUrban in landscape and visual amenity 		
	 John Henshall of Henshall Economics in economics and land supply 		
	- Colleen Peterson of Ratio in planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Springway Corporate Group Pty Ltd, cont		

Day 14: Wednesday 29 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Springway Corporate Group Pty Ltd (Ventnor), represented by James Hamilton of Ratio, calling evidence from:	666	3 hours
	 Allan Wyatt of XUrban in landscape and visual amenity 		
	 John Henshall of Henshall Economics in economics and land supply 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Time available for Minister for Planning or Bass Coast Shire Council if required		

Day 15: Thursday 30 March 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Victorian Farmers Federation (Corporate), represented by Lisa Gervasoni	731	30 mins
10.45am – 11.00am	Victorian Farmers Federation (Bass Coast), represented by Faye Tuchtan	65	15 mins
11.00am – 11.10am	Headmac Pty Ltd, represented by Clydie Brewer	151	10 mins
11.10am – 11.20am	T & B Kavanagh, represented by Clydie Brewer	714	10 mins
11.20am – 11.30am	National Trust of Australia (Bass Coast), represented by Gregor Buchanan and Ross Lloyd	489	10 mins
11.30am – 11.45am	Tea break		
11.45am – 11.55am	Rick and Jo Gheller, represented by Melanie Ellis, Change of Plan	706	10 mins
11.55am – 12.25pm	Mike McRae, represented by Jess Kaczmarek of S&K Planning Lawyers	83	30 mins
12.25pm – 1.30pm	Lunch		
1.30pm – 2.15pm	Small Coastal Township Alliance, represented by Nikki Taylor, Devcon Planning Services	180	45 mins
2.15pm – 2.45pm	John Godfrey	367	30 mins
2.45pm – 3.40pm	Tea break		55 mins
3.40pm – 3.55pm	The Cape, represented by Brendan Condon	138	15 mins

WEEK 5: Developers/landholders, local submitters

Day 16: Monday 3 April 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Wallis Watson Cape Paterson Pty Ltd, represented by Peter O'Farrell and Kate Lyle of Counsel, instructed by S&K Planning Lawyers, calling evidence from:	648	1 day
	 Chris McNeill of Ethos Urban in economics and land supply 		
	- Andrew Robertson of Tract in planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Wallis Watson Cape Paterson Pty Ltd, cont		

Day 17: Tuesday 4 April 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	 Adrian Abrahams and Franlaw Pty Ltd, represented by Jane Sharp of Counsel, instructed by Adam Parker, Town Planning Group, calling evidence from: Allan Wyatt of XUrban in landscape Chris McNeill of Ethos Urban in urban economics 	4, 5	1 day
	- David Crowder of Ratio in planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Adrian Abrahams and Franlaw Pty Ltd, cont		

Day 18: Wednesday 5 April 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	00.0	Allocated
1.15pm – 1.30pm	Preliminary matters		15 mins
1.30pm – 2.00pm	Tim O'Brien	712	30 mins
2.00pm – 3.00pm	Wonthaggi Lifestyle Precincts, represented by Gregory Bursill of Bursill Consulting	270	60 mins
3.00pm – 3.15pm	Tea break		
3.15pm – 3.45pm	Wattle Bank Community Group Pty Ltd, represented by Moragh Tyler, Brendon Johnson and Christopher Haig	520	30 mins
3.45pm – 4.15pm	Neil Rankine	530	30 mins

WEEK 6: Community organisations

Day 19: Wednesday 12 April 2023

Venue: Cape Paterson Surf Lifesaving Club, 15 Legge Way, Cape Paterson and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	 Save Western Port Woodlands, South Gippsland Conservation Society and Victorian National Parks Association, represented by Barnaby McIlrath of PE Law, calling evidence from:	117, 255, 655	1 of 2.5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Save Western Port Woodlands, South Gippsland Conservation Society and Victorian National Parks Association, cont		

Day 20: Thursday 13 April 2023

Venue: Cape Paterson Surf Lifesaving Club, 15 Legge Way, Cape Paterson and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Cape Paterson Residents and Ratepayers Association, represented by the following speakers: David Hayward: introduction John Coulter: history of community engagement Pete Muskens: impacts Nikki Taylor: Cape Paterson Cheryl Padgett: community submissions Stephen Ward: traffic impacts	361	1 day
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.00pm	 Cape Paterson Residents and Ratepayers Association, cont., represented by the following speakers: David Hayward and Terry Burke: review of the land supply and housing reports Geoff Glare: environmental significance Steve Dunn: Bunurong Marine Park Paul Byrne: response to Proponent and Council submissions David Hayward: concluding statements 		

Day 21: Friday 14 April 2023

Venue: Cape Paterson Surf Lifesaving Club, 15 Legge Way, Cape Paterson and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Save Western Port Woodlands, South Gippsland Conservation Society and Victorian National Parks Association cont, calling evidence from: - Nicki Munro in ecology	117, 255, 655	2 of 2.5 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	Save Western Port Woodlands, South Gippsland Conservation Society and Victorian National Parks Association, cont		

WEEK 7: Community organisations, local submitters

Day 22: Monday 17 April 2023

Venue: Silverwater Resort, San Remo and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlgekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Save Western Port Woodlands, South Gippsland Conservation Society and Victorian National Parks Association cont., calling evidence from - Paul Buxton of Plan2Place Consulting in planning	117, 255, 655	2.5 of 2.5 days

Day 23: Tuesday 18 April 2023

Venue: Silverwater Resort, San Remo and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTl2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.35am	Westernport and Peninsula Protection Council, represented by Caroline Giles	388	20 mins
10.35am – 11.05am	Paul and Amanda Byrne	553	30 mins
11.05am – 11.20am	Catherine Watson	118	15 mins
11.20am – 11.35am	Tea break		
11.35am – 11.45am	Phillip Island Nature Parks , represented by Jarvis Weston	109	10 mins
11.45am – 12.05pm	Save Westernport , represented by Julia Stockigt and Jane Carnegie	377	20 mins
12.05pm – 12.10pm	Anne Westwood	44	5 mins
12.10pm – 1.10pm	Lunch		
1.10pm – 1.40pm	Shetland Heights West Pty Ltd, represented by Rigby Cooke Lawyers	608	30 mins
1.40pm – 1.50pm	Destination Phillip Island, represented by Catherine Basterfield	417	10 mins
1.50pm – 2.15pm	Southern Brown Bandicoot Regional Recovery Group, represented by Stephen Brend	179	25 mins
2.15pm – 2.30pm	Tea break		
2.30pm – 3.00pm	Phillip Island Conservation Society, represented by Jane Jobe	316	30 mins
3.00pm – 3.30pm	Western Port Biosphere, represented by Mel Barker	502	30 mins

3.30pm – 3.45pm	Anne Heath Mennell	42	15 mins
3.45pm – 3.55pm	Stephen Ward	671	10 mins
3.55pm – 4.10pm	Phil Wright (TBC)	578	15 mins

Day 24: Wednesday 19 April 2023

Venue: Silverwater Resort, San Remo and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlgekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.15am – 10.20am	Preliminary matters		5 mins
10.20am – 10.30am	Bruce Christison	87	10 mins
10.30am – 10.40am	Carolyn Ryan	105	10 mins
10.40am – 11.10am	Cheryl Padgett	121	30 mins
11.10am – 11.15am	Chris Ryan	130	5 mins
11.15am – 11.55am	Tea break		
11:55am – 12:10pm	Gael McLeod	235	15 mins
12.10pm – 12.20pm	Brendan Casey	79	10 mins
12.20pm – 12.30pm	Elizabeth Harrison	204	10 mins
12.30pm – 1.00pm	Donald Ellsmore	191	30 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 2.10pm	Andrew and Janette Allen	321	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Gail Callaghan	236	10 mins
2.20pm – 2.50pm	Geoff Glare	247	30 mins
2.50pm – 3.20pm	Geoff Murphy	248	30 mins
3.20pm – 3.25pm	Tea break		
3.25pm – 3.40pm	Jill and John Maddock	358	15 mins
3.40pm – 3.50pm	Ross Lloyd	630	10 mins
3.50pm – 4.05pm	Jonathan Upson	369	15 mins
4.05pm – 4.15pm	Kathy Hill	400	10 mins
4.15pm - 4.25pm	Silverleaves Conservation Association Inc. , represented by Louise Hill	328	10mins

Day 25: Thursday 20 April 2023

Venue: Silverwater Resort, San Remo and video link

https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.30am	Julie Bartolo and Kylie Slink	379	15 mins
10.30am – 10.45am	Lauren Burns	427	15 mins
10.45am – 11.15am	Meryl and Hartley Tobin	506	30 mins
11.15am – 11.30am	Michael Nugent	507	15 mins
11.30am – 11.45am	Tea break		
11.45am – 11.55am	Myra Holmes	526	10 mins
11.55am – 12.25pm	Nathan Cleeland	528	30 mins
12.25pm – 12.35pm	Nola Maxfield	540	10 mins
12.35pm – 12.55pm	Patricia Hosking	549	20 mins
12.55pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 2.10pm	Pete Muskens	511	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Robert Hayward	610	10 mins
2.10pm – 2.20pm 2.20pm – 2.35pm	Robert Hayward Rod McGregor	610 618	10 mins 15 mins
	-		
2.20pm – 2.35pm	Rod McGregor	618	15 mins
2.20pm – 2.35pm 2.35pm – 2.50pm	Rod McGregor Rohan Brown	618 622	15 mins
2.20pm – 2.35pm 2.35pm – 2.50pm 2.50pm – 3.05pm	Rod McGregor Rohan Brown Ronald Day	618 622	15 mins
2.20pm – 2.35pm 2.35pm – 2.50pm 2.50pm – 3.05pm 3.05pm – 3.30pm	Rod McGregor Rohan Brown Ronald Day Tea break	618 622 624	15 mins 15 mins 15 mins
2.20pm – 2.35pm 2.35pm – 2.50pm 2.50pm – 3.05pm 3.05pm – 3.30pm 3.30pm – 3.40pm	Rod McGregor Rohan Brown Ronald Day Tea break Bill Cleeland	618 622 624 74	15 mins 15 mins 15 mins

WEEK 8: closing submissions

Day 26: Wednesday 26 April 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Closing submissions: Glen Waverley Real Estate, Coastal Estates, Justin Taylor and Jim Goumas	258, 84, 383, 288	30 mins
10.45am – 11.15am	Closing submissions: Wallis Watson Cape Paterson	648	30 mins
11.15am – 11.30am	Tea break		
11.30am – 11.50am	Closing submissions: Springway Corporate Group (San Remo)	665	20 mins
11.50am – 12noon	Closing submissions: Springway Corporate Group (Ventnor)	666	10 mins
12noon – 12.30pm	Closing submissions: Geoff Moed/Howard Verwey and Rohan White	354, 353	30 mins
12.30pm – 1.30pm	Lunch		
1.30pm – 2.00pm	Closing submissions: Adrian Abrahams and Franlaw	4, 5	30 mins
2.00pm – 2.30pm	Closing submission: Cape Paterson Residents Group and Ratepayers Association	361	30 mins
2.30pm – 2.45pm	Tea break		
2.45pm – 3.15pm	Closing submissions: Save Westernport Woodlands, South Gippsland Conservation Society and Victorian National Parks Association	655	30 mins

Day 27: Thursday 27 April 2023

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 1 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne) and video link https://us02web.zoom.us/j/82444613406?pwd=NGJReitrVTI2S1JGVUxsNFlqekVwZz09

Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.30pm	Closing submissions: Bass Coast Shire Council	723	2 hours
12.30pm – 1.30pm	Lunch		
1.30pm – 5.30pm	Closing submissions: Minister for Planning		4 hours

END OF HEARING

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Committee may amend the timetable without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 5. If you have any questions about the timetable, please contact PPV at <u>planning.panels@delwp.vic.gov.au</u> (03) 8508 2775.
- 6. Planning Panels Victoria is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109, 11, 12 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.